lauantai 28. maaliskuuta 2009

Ike tuli kotiin

Sisko ja sen veli. Tullessamme Ylöjärvelle oli toinenkin perhe hakemassa omaa koiraansa. Vähän aikaa saimme seurata Rosan ja Iken leikkiä, melkoista nujuutustakin se oli. Pienet koirat murisivat ja jahtasivat aikuisia koiria. Pennut olivat käyneet aamulla eläinläärärin tarkistuksessa ja olivat aika väsyneitä, silti virtaa riitti. Saimme ohjeita, ruokaa ja muuta tarpeellista sekä lainaksi pannan, omamme oli liian iso.
Kotimatka sujui Tiiun sylissä. Päivän riennot olivat vieneet pennusta kaikki mehut, joten matka oli suorastaan epätodellisen rauhallinen. Kotipihaan tehtiin hienosti ensi pissa ja häntä suorana mentiin tutustumaan uuteen kotiin. Ruoka maistui, lelut kelpasivat ja hampaita alettiin kokeilla kaikkiin kulmiin. Tämä poika ei ole arka.

Ihana karvamatto löytyi olohuoneesta ja uni voitti pariksi tunniksi. Yö sujui Tiiun ja Ukko kullan sängyn vieressä, moisten otusten hengitystä ja kuorsausta kuunnellessa. Hämmästyttävän hyvin yö sujui.

Aamulla viiden jälkeen sitten oltiinkin virtaa täynnä. Pissalla käynnin ja ruuan jälkeen kokeiltiin taas hampaita kaikkeen. Huomasin hyvin miten pikku koirat olivat riehuneet keskenään syötyää, virtaa suorastaa suihkusi. Onneksi kotiutuminen on alkanut upeasti ja Ike tuntuu löytäneen turvallisia paikkoja, joissa kerätä voimia riekkumiseen.


2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Mukava lukea Iken hyviä kuulumisia! Kylläpä se vaikuttaa isolta pojalta!

tiiu kirjoitti...

Hei
ajattelin tuon muun bloggaamisen tuoman kokemuksen turvin, että Sinusta olisi kiva tietää miten kasvatilla menee. Itse olen tykännyt lukea portugeesi ihmisten suruista ja iloista. Sitä paitsi Ikehan on niin upea koira, että kaikki suorastaan janoavat tietoa:)