keskiviikko 5. elokuuta 2009

Viimeinkin sain itsestäni irti päivityksen

Ike otti kesäisessä pentutapaamisessa rennosti. Pitkä matka väsytti ja välillä piti tutustua kasvattajan koirien luuhun.

Tapaamisessa Hämeenkyrössä olivat paikalla äiti Jazzy, pojat Bosse ja Ike sekä tyttö Kerttu. Puolet lapsista ei päässyt tällä kertaa paikalle. Sääli, koska meillä kaikilla oli niin mukavaa:) Kiitos Katariina. Lisää kivaa tuli siitä, että paikalla oli myös kasvattajan Samu ja Olga portugeesit ja vieraileva tähti Ronja. Vauhtia riitti ja koirilla oli mukavaa.

Välillä vauhtia riitti niin, että osa porukasta pääsi jäähylle. Näppärästi Ronja kuitenkin ilmestyi aidan toiselle puolelle ajoittain.
Päivä oli kaiken kaikkiaa onnistunut, emmekä katuneet hetkeäkään sitä, että ajoimme päivän aikana nelisen sataa kilometriä. Oli mukava tavata portugalinvesikoiria omistavia ihmisiä ja jutella koirista. Mukavaa oli myös tavata muutama rotua harkitseva ihminen. Koirien peuhaaminen ja iloisuus oli palkitsevaa, Ike rukka kyllä kärsi matkaväsymyksestään eikä ollut aivan oma itsensä(lue riehakas)

Ei kommentteja: