keskiviikko 27. toukokuuta 2009

City koira

Viikko on vierähtänyt hurjaa vauhtia. Iken kanssa olimme maanantaina toisen kerran koulussa. Ike nauttii muista koirista, autoista ja ihmisistä.
Katsekontaktin otto sujuu hienosti. Istuminen on tosi hallussa. Maahan käskyä harjoittelimme, neljännellä kerralla namin kanssa alasmeno seisaalta onnistui hyvin. Kotonakin on harjoiteltu ja homma alkaa toimia. Tänne käskyä Ike tottelee ilolla. Sitten se mikä ei suju ollenkaan. Rauhoittuminen on Ikelle tosi hankala paikka. Pientä esimurkkuakin on ollut havaittavissa mikä ei helpota hommaa. Kotona sitten eilen makoilimme päällekkäin ja "rauhoituimme" ohjeiden mukaan. Jatkan tuota harjoitusta joka päivä iltaisin. Iken on ymmärrettävä, että meillä minulla on kovin haukku. Ike on todella sosiaalinen, iloinen ja reipas. Ike on myös jokseenkin iso egoinen. No, sittenhän meitä on useampi tässä talossa. Tämä vain vaikuttaa siihen, että otan tuon koulutuksen vieläkin tarkemmin ja vakavammin kuin muutoin ehkä ottaisin.
Ikellä on muuten vaihtumassa hampaat, osa on jo vaihtunut. Tehosterokotuksen se saa perjantai aamuna. Kasvu on hurjaa, Ike on tosiaan teini. Todellinen vesikoiran luonne paljastuu kun pitäisi mennä sateella ulos, herra katsoo minua todella epäuskoisesti silmiin. Eihän vesikoira vesisateeseen pissalle voi mennä. Maallahan tassut voivat rapaantua ja kastua.

Ei kommentteja: