sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Seinäjoella

Ulkomuoto kohdallaan, käytös ei. Iken ensimmäinen näyttely kertoi meille, että käytöskasvatukseen pitää paneutua entistä enemmän. Eihän Ike kaikista rauhallisin ole kotonakaan mutta yleensä uskoo komentoja. Seinäjoella näytettiin sitten kaikki temput. Kehässä kokeiltiin selälleen menot ym. Hauskaa oli pelkästään koiralla, muut kiristelivät hampaitaan. Kotiin tuomisina kaksi ruusuketta. Kunniamaininta liila ja vaaleanpunainen ROP.

Maret Kärdi Virosta arvosteli sanallisesti näin:

Eritt. lupaava, vielä levottomasti käyttäytyvä urospentu jolla hyvät mittasuhteet päässä ja rungossa. Hyvät silmät, hampaat ja huulet, oikea-asentoiset hieman kookkaat korvat, tukeva sopivan pituinen kaula, riittävän tiivis runko, hyvin kannettu häntä, erinom. kulmaukset, hyvät käpälät, turkissa vielä pentumaista villavuutta, rodunomaiset liikkeet, hyvin eloisa.

Tuo hyvin eloisa kuvasi todella kauniisti Iken käytöstä:) Hyviä puolia kun miettii, Ikessä ei ole tippaakaan varautuneisuutta. Näyttely kertoi meille kuitenkin sen, että Ike on kaunis portugeesi. Kotona kohtuullisesti käyttäytyväkin, harjoituksia jatketaan.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin katsomassa Seinäjoen tulokset ja wau! Onnea naapuriin ROP-pennulle ja koko perheelle! Siitä se näyttelyharrastus lähtee...:)

tiiu kirjoitti...

kiitos
Ike on missi mutta vähän tuhma sellainen

Anonyymi kirjoitti...

Onnea toivottelee Mamma-Jazzy:)
http://www.petsie.fi/pet.php?petid=86030 <-- tuolta löydätte Jazzyn kuvia:)

tiiu kirjoitti...

Kiitos, terveisiä mammalle