lauantai 9. toukokuuta 2009

Kesä suunnitelmia

Emännällä on kaasujalka on ollut painava, kun on liikuttu paikasta toiseen . Ike on saanut harjoitusta auton kyydissä oloon. Paha olo vaan tahtoo tulla tosi usein. Keksisiköhän kukaan siihen mitään apua?
Muuten meillä menee kivasti syödään, ulkoillaan ja nukutaan. Iso koiruus oppii koko ajan tapoja ja on helpompi ohjattava. Hajut aiheuttavat Ikelle kyllä ylimääräisiä viirauksia. Jos uunissa on vaikka kanaa, koiruus kuljee talossa nenä kohti kattoa ja yrittää ymmärtää mistä se tuoksu tulee.
Kasvattaja soitteli pentutreffeistä ensi viikonlopulle tai kesäkuun alkuun. Olisi tosi kiva nähdä Iken sisaruksia, miten kukin on kehittynyt. Ensimmäisiä näyttelyitäkin mietittiin. Olisiko startti elokuun alussa Ikaalisissa kasvattajan avustamana? Ajattelin huomenna katsella kennelliiiton sivuilta näyttelyitä lähiseudulta. Ike on nyt kolme kuukautta ja yleensä pentu sarjat ovat 5-7kk ja 7-9kk ehdimme myös käydä pentukoulutuksen ennen elokuuta, joten sekin puoli pitäisi olla kunnossa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.podhalanski.fi/pentunayttely-09/index.htm

Riihimäellä olisi pentunäyttely 12.7 jonne voisi suunnata muutaman pennun kanssa. Siellä on 5-7kk sarja jota ei yleensä ole tavallisissa näyttelyissä kuten Ikaalisissa. Katariina

tiiu kirjoitti...

Hei Katariina, menen tutkimaan nettiä. Huomasin kun kävin katsomassa Ikaalisten näyttelyn juttuja, että ikä oli esteenä vielä monessa lähellä olevassa näyttelyssä. Soitellaan.