tiistai 19. toukokuuta 2009

Koulussa oltiin

Kesä kun lähenee niin kiireet kasvaa. Minulla on tosi väsynyt pikku koiruus seurana. Ike oli eilen ensi kertaa pentukurssilla opiskelemassa käyttäytymistä. Minulle selvisi, että meillä on jo moni perusasia hallussa. Ike istuu tosi hienosti, malttia löytyy myös odotteluun. Tänne käsky on hallussa. Ilahduttavinta oli ehkä koko jutussa se, että Ike kohteli kaikkia iloisen innostuneesti. Kaikki oli kivaa, ihmiset ja koirat. Ohjaaja mainitsikin Iken sosiaalisesta luonteesta erikseen. Väsyttävää tuo on kyllä pikku koiralle, kaikkiaan melkein kolme tuntia. 45min kouluun siellä tunti ja sitten 45min takaisin.
Ike on viime viikolla käynyt pesulla ja föönattukin on harjoituksen vuoksi. Kynnet on leikattu ja korvat putsattu. Painoa oli viime viikon perjantaina noin 11 ,2 kg. Oma silmä onkin tottunut Iken kokoon mutta kun koulussa oli portugeesi neito, oli koko ero ja rungon mallin ero huomattava. Ike on äijä. Parturoin Iken vielä ensi viikolla, niin, saa turkki kasvaa sitten pari kuukautta ennen näyttelyä. Näillä näkymin olemme Ikaalisiin menossa, juttelen vielä kasvattajan kanssa, jospa saisimme esittely apua. Ike on saanut nyt toisen matokuurin rokotusten välissä. Herra nauttii sen istuen ja pyytäen. Pojat sanovatkin, että Iken nimi olisi voinut olla Katajakonnun Fiksu Iksu.

3 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Heippa! Parturoit mitä? Ethän vaan koske Iken leijonaosaan :)Katariina

tiiu kirjoitti...

Hei Katariina
Ole rauhassa. Pylly ja parta vain. Näyttely look säilyy ja on todennäköisesti todella komea kesänlopulla. Karva Ikella on tuuhea ja kiiltävä.

Katariina kirjoitti...

Hyvä juttu! Blogia on mukava lueskella :)